Βίλα με θέα στη θάλασσα κοντά στο θέρετρο του Τσιλιβί, Ζάκυνθος

Ζάκυνθος
Βίλα • 1 δωμάτιο/α • 2 κρεβ. • 2 μπάν. • 68 m² • Ισόγειο • αναφ: TRACOM185NO2
195.000 €

Αυτή η βίλα 2 υπνοδωματίων με θέα στη θάλασσα και ιδιωτικό υδρομασάζ θα είναι η ιδανική εξοχική κατοικία για εσάς. Βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή, κοντά στο θέρετρο του Τσιλιβί και κοντά στις παραλίες της Άμπουλας και της παραλίας Donkey μπορεί επίσης να είναι η τέλεια επένδυση. Το Τσιλιβί, το πλησιέστερο παραθαλάσσιο θέρετρο, έχει καλοκαιρινή περίοδο 6 μηνών και μεγάλη ζήτηση για βραχυχρόνια ενοικίαση βίλας. Το ακίνητο χτίστηκε το 2007 με υψηλές προδιαγραφές και είναι καλά συντηρημένο και φροντισμένο.

Το ισόγειο αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα/τραπεζαρία και τουαλέτα. Συρόμενες γυάλινες πόρτες σας οδηγούν σε μια σκεπαστή βεράντα που οδηγεί στον κήπο όπου θα βρείτε το υδρομασάζ και είναι καλού μεγέθους με άφθονο χώρο για ξαπλώστρες. Αποτελείται επίσης από τοιχοποιία Μπάρμπεκιου είναι μια εξαιρετική περιοχή για τη φιλοξενία επισκεπτών ή φίλων.

Στον επάνω όροφο μπορείτε να βρείτε δύο δίκλινα υπνοδωμάτια και τα δύο με εντοιχισμένες ντουλάπες. Και τα δύο υπνοδωμάτια σας δίνουν πρόσβαση σε ένα ελκυστικό μπαλκόνι όπου μπορείτε να απολαύσετε την εκπληκτική θέα στη θάλασσα που ευθυγραμμίζεται τέλεια με τον γαλάζιο ουρανό της Μεσογείου. Μπορείτε επίσης να βρείτε ένα δεύτερο μπάνιο με μπανιέρα.

Το ίδιο το ακίνητο είναι 68τμ και βρίσκεται σε οικόπεδο 386τμ. Συνδέεται με το δίκτυο ύδρευσης και διαθέτει κλιματισμό σε όλους τους χώρους. Δορυφορική τηλεόραση και σύνδεση Wifi έχουν ήδη εγκατασταθεί εδώ, ώστε το ακίνητο να είναι πλήρως λειτουργικό και άμεσα έτοιμο να εξυπηρετήσει. Η βίλα θα πωληθεί πλήρως επιπλωμένη, συμπεριλαμβανομένων όλων των λευκών συσκευών.

Χώροι

Δωμάτια1
Υπνοδωμάτια2
Μπάνια2
Εσωτερικοί χώροι στάθμευσης2

Επιφάνειες

Διαβίωση68 m²
Αγροτεμάχιο386 m²
Διαδίκτυο
Δορυφορική τηλεόραση
Επιπλωμένο
Κήπος
Κλιματισμός
Μπάρμπεκιου
Πλυντήριο ρούχων
Υδρομασάζ
Χώρος στάθμευσης

Ζάκυνθος

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Θέα απεριόριστη στο θάλασσα
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα